Speedfitness

Mi az EMS?

Az EMS (electro-myo-stimulation = elektromos izomstimuláció) készülékek legújabb generációját alkalmazzuk, mely kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat. Ez a módszer nem csak biztonságos, de rendkívül hatékony is, mivel a testizomzat 90%-át vonja be munkába és egyaránt edzi a látható, valamint a mélyen fekvő izmokat. A rövid ideig tartó speedfitness tréning alatt csupán a színtiszta izommunka érezhető, anélkül, hogy az inakat és az ízületeket megterhelnénk. Aktív, kiegészítő gyakorlatok folyamatos végzésével erősítjük a 20 perces edzésprogram hatását.

A világ egyik leghatékonyabb edzésmódszerének segítségével javuló erőnlét, állóképesség, szálkás, tónusos izomzat érhető el rövid idő alatt – mindamellett, hogy az intenzív edzés rendkívül gyorsan beindítja a fogyást és így segít a plusz kilók látványos leküzdésében.

Nagy hangsúlyt fektetünk személyi edzőink magas szaktudására, így a speedfitness edzésen a tréning céloknak megfelelően mindenki személyre szabott tanácsadásban, gyakorlatsorokban, maximális odafigyelésben és motivációban részesül.

A speedfitness gép

Speedfitness EMS készülék gyártója a német miha bodytec GmbH.

Az elegáns és okos készülék egy forradalmi szisztéma összetevőit egyesíti: a leginnovatívabb technológia a legmagasabb komforttal és optimális eredményekkel ötvözve.

Átlátható, könnyen kezelhető menürendszere biztosítja, hogy felhasználójának és üzemeltetőjének különösen kényelmes legyen az edzés elsajátítása és gyakorlása.

Az impulzusok ereje izomcsoportonként és egyszerre is szabályozható, így az edzés intenzitását individuálisan lehet beállítani külön-külön minden testrészre.
Akár 8 izomcsoportot képes megdolgoztatni egyszerre vagy külön-külön is.

Chip kártya rendszer

A beépített Chipkártya leolvasó rendszer lehetővé teszi, hogy a személyes beállításokat lementsük, a következő speedfitness edzésen pedig egy gombnyomással ismét elérjük őket. Így garantálja a Speedfitness, hogy személyre szabott edzésedet ott folytathatod, ahol legutóbb abbahagytad.

Az idő ma már luxus

A szabad idő értékes. Túl értékes ahhoz, hogy megerőltető, időpazarló és nem hatékony tréninggel töltsük. A Speedfitness kiválóan ötvözi a gyors eredményeket és a sportos megjelenés utáni vágyat, mindenféle kompromisszum nélkül. Már heti 2x 20 perc ráfordításssal elérheted céljaidat, így néhány héten belül láthatod és érezheted az eredményeket.

Müködési elv

Az peedfitness edzéshez egy pamut alsó ruházatra van szükség, melyet mi biztosítunk. Erre kerülnek rá a megfelelő méretű kar, fenék comb, vádli elektródapántok, illetve a felső test egészére ható mellény. Ezeket edzőink a használat előtt vízpermettel benedvesítik, hogy az impulzusok tökéletesen érezhetőek legyenek.

Az elektromos impulzus nem koncentrálódik egy pontban, hanem egyenletesen oszlik el az elektróda egész felületén, nincsenek erős ütéseket közvetítő,
csípős pontok.

A Speedfitness garantálja, hogy edzésed nem csak eredményes, de élvezetes is lesz! Merész kijelentésnek hangzik? Próbáld ki a saját bőrödön!

Semmit nem kell magaddal hoznod, mert a speedfitness edzéshez szükséges alsó ruházatot, törölközőt, edzés előtti izotóniás italt, edzés utáni fehérje shaket, fürdési lehetőséget mi biztosítjuk.